VIRGIN

PUREBEAU Virgin predstavlja kombinaciju odličnog kvaliteta, umetnosti i konkurenta budžeta za početnike. Moćan i bešuman, digitalna kontrola 3 brzine: lagana, prirodna i brza.

 

Habova po sekundi

90-190

Odlično podešen u nekoliko oblasti primene, digitalno kontrolisano ograničenje brzine. Visoka preciznost pokretanja za postizanje potpuno precizne pigmentacije (nema variranja brzine ili turbulentnog kretanja).

Boje

PUREBEAU LF-HICON

Sigurnost

Integrisani, bezbednosni sistem boja

Tipovi igala

DERMOLINER RS

PUREBEAU Dermoliner RS je savršen za početnike koji moraju da misle ekonomski, ali ne žele da prave kompromise po pitanju kvaliteta.

Različita manulelna podešavanja brzine se mogu podesiti na 0 – 130 poteza u sekundi)

Nema odstupanja brzine ili naglih, neželjenih pokreta – maksimalna preciznost. Tih, precizan, efektivno rukovanje i manje prepravke. Higijenski, povratni, bezbednosni sistem boje. Ako se pridržavate propisane nege, prisustvo nečistoća je onemogućeno

Uklapanje igala je lako i sigurno, zahvaljujući BBS uklapajućoj funkciji

MAGIC LINER

Pravi izbor za sve one koji žele da da rade iskusno i bez kompromisa.

Proizvoljno možete odabrati brzinu i primeniti je na nekoliko područja. Radi bez odstupanja brzine ili naglih, neželjenih pokreta – maksimalna preciznost je zagarantovana. Izuzetna preciznost, efektivno rukovanje i manje prepravljanja

Opremljen higijenskim, povratnim, bezbednosnim sistemom boje. Kada se pridržavate propisane nege, prisustvo nečistoća je onemogućeno.

Magic Liner

Ručno možete odabrati digitalno kontrolisanu brzinu (90 – 190 pokreta po sekundi)

LADYLINER DELUXE

Pored odlične tehnologije, ovaj uređaj očarava elegantnim dizajnom. Tako da je idealan za cenjene salone.

Proizvoljno možete odabrati brzinu i primeniti je na nekoliko područja. Radi bez odstupanja brzine ili naglih, neželjenih pokreta – maksimalna preciznost je zagarantovana. Izuzetna preciznost, efektivno rukovanje i manje prepravljanja.

Opremljen higijenskim, povratnim, bezbednosnim sistemom boje. Kada se pridržavate propisane nege, prisustvo nečistoća je onemogućeno.

XR9

Od sada, imate mogućnost da radite potpuno mobilno i fleksibilno sa revolucionarnim, bežičnim XR9 ručnim delom za pigmentaciju iz PUREBEAU.

U sklopu ovog uređaja nalaze se dve punjive baterije, visokih performansi, koje mogu da rade neometano 90 do 120 minuta. Ove baterije garantuju ležernu pigmentaciju, zato što obezbeđuju konstantan učinak bez bilo kakve fluktuacije brzine sve dok traju baterije.

PUREBEAU revolucija!

Mobile 01

Pigmentacija bez ikakvih ograničenja

Ove godine PUREBEAU postavlja nove standarde u oblasti tehnologije. Sa novim PUREBEAU Mobile 01 nije moguće samo izvršiti pigmentaciju potpuno mobilno, već se sam proces vrši sa više udobnosti. Programi za sva područja trajne šminke, mogu se aktivirati preko ekrana na dodir, npr. brzine igala su savršeno podešene za odgovarajući zadatak. Štaviše, novi uređaj sadrži laser koji umiruje kožu i pomaže procesu lečenja.

CIRCLE PRO III

CIRCLE PRO III
Iskusite najsvežiju visoko-tehnološku generaciju iz PUREBEAU: Moderno, poptpno aluminujumsko kućište sa novim kružnim dizajnom kombinovanim sa najboljim tehnologijama visoke klase.

 

Kao i obično, zbog preciznosti u kontroli, rad sa CIRCLE PRO III predstvalja veliko zadovoljstvo. Aluminijumsko kućište, koje se lako čisti, osvaja svojim elegantnim dizajnom i jednostavnom dodirnom tehnologijom kontorlne jedinice.

TRS 250

 

Inspirisan najvišim standardima kvaliteta u pogledu tehnologije i materijala koji se koriste, kao i spektakularnog dizajna. Precizna kontrola je smeštena u čistom i potpuno aluminijumskom kućištu, koji stoji u centru dešavanja.

Dizajn je fascinirao sa svojim novim i jasnim oblikom i funkcionalnošću – nema ni jednog suvišnog atributa, niti nedostaje ni jedna funkcija. Tako da rad sa TRS 250 predstavlja apsolutno zadovoljstvo, zbog ove kombinacije tehnologije, izrade i dizajna zadovoljava čak i najveća očekivanja.

Copyright © 2023, Purebau trajna šminka. Developed by Animat studio.