Zirna tim predstavio je Purebeau na 28. Sajmu kozmetike

Purebeau materijal i edukator na sajmu kozmetike

28. Međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja održaj je 8. i 9. oktobra na Beogradskom sajmu u Hali 2. I ovaj put pod nazivom „Dodir Pariza“ pružio nam je dva dana uživanja u lepoti.

S obzirom na to da je „Dodir Pariza“ najveći beauty sajam na području Jugoistočne Evrope, učešće na istom je stvar prestiža, time stavljate do znanja da ste uspešna i ozbiljna kompanija koja vodi računa o svom imidžu i koja prati trendove u beauty industriji. Čast nam je da kažemo da je i ovaj put Zirna tim predstavio dva velika brenda – Purebeau i Luxuslashes

Puna hala na sajmu kozmetike u Beogradu

Zirna je na štandu 149 ugostila veliki broj posetilaca, pričali smo o inovacijama u beauty industriji, predstavili najnovije proizvode naših brendova – Purebeau i Luxuslahes i delili dragoceno znanje i skustvo. Naš tim je vrlo ponosni nosilac edukacije u oblasti trajne šminke na prostoru Balkana, na čelu sa našom Vesnom Palurović, Purebeau zastupnicom i Elite Master edukatorkom za teritoriju Balkana, ali i sertifikovanom Luxuslashes partnerkom i edukatorkom.

Ljudi prilaze štandu sajam kozmetike

Kompanija Purebeau ove godine donosi zaista revolucionarni proizvod i tehnologiju na tržište i na Sajmu kozmetike smo po prvi put imali prilike da vas inormišemo o Fibroblast Eyelifting tehnologiji. Purebeau kompanija dokazuje da, razvojem vrhunskih rešenja na svim nivoima, vodi računa o lepoti lica i tela u celini. Uskoro pripremamo više informacija o ovoj neinvazivnoj metoda, koja vam omogućava brze i efektne rezultate. Pratite nas da ostanete u toku sa najnovijim trendovima i ne propustite priliku da se pridružite tima vrhunskih profesionalaca! 

Purebeau fibroblast aparat

Leave a Reply

Copyright © 2022, Purebau trajna šminka. Developed by Animat studio.