GO PRO! NAJTRAŽENIJE EDUKACIJE ZA PMU PROFESIONALCE

 
Prolećna akcija za edukaciju tehnika:puder obrve & stroke obrve

U susret divnom vremenu organizujemo fenomenalnu prolećnu akciju za edukacije permanent makeup profesionalaca koji žele u potpunosti da usavrše najfinije finese tehnika: puder obrve & stroke obrve koje su apsolutni hit u svom specifičnom načinu iscrtavanja obrva i savršenom rezultatu koje klijentkinje prosto obožavaju!

Nakonzavršetke edukacije, naše polaznice dobijaju gratis omiljeni pigment za iscrtavanje obrva! Edukacija su grupne, a maksimalan broj polaznika je 4, stoga osigurajte svoje mesto na vreme pozivom na +381 60 60 222 90 ili +381 60 60 222 93.

 

Edukacija za PUDER OBRVE održava se 12. aprila

Puder ili ombre obrve danas su jedna od najpopularnijih tehnika iscrtavanja obrva i, svakako, najtraženija među našim klijentkinjama!Savršeni rezultati su posledica nežnog polutransparentnog senčenja koji vodi iskusna ruka profesionalnog PMU umetnika i mogu da se razlikuju u zavisnosti od želje klijenta. Vaš klijent može dobiti potpuno prirodan look obrva, snažno izražene i glamurozne obrve ili nežne polutransparentne obrve. U kombinaciji sa najkvalitetnijim Purebeau pigmentima jedno je sigurno – Vaše klijentkinje napustiće salon prezadovoljne!  Cena edukacije iznosi 300 evra, a naše drage polaznice dobijaju gratis omiljeni Purebeau pigment za iscrtavanje obrva.

Zbog strogo graničenog broja polaznika osigurajte svoje mesto pozivom na: +381 60 60 222 90 ili +381 60 60 222 93

 

 
Edukacija za STROKE obrve održava se 20. aprila

Hair stroke eyebrows ili tehnika iscrtavanja dlačica suštinski predstavlja tehniku simulacije prirodnih dlačica obrva i koristi se za rekreiranje najprirodnijeg mogućeg izgleda obrva. Ono što iskusni PMU profesionalaci mogu da postignu sa ovom tehnikom, ukoliko je upotpunosti savladaju, jeste apsolutno oponašanje prirodnog izgleda dlačica. Za savršene rezultate, naravno, neophodan je vrhunski materijal za rad – a to su Purebeau aparati i pigmenti savršenih nijansi. Cena edukacije iznosi 300 evra, a naše drage polaznice dobijaju gratis omiljeni Purebeau pigment za iscrtavanje obrva.

Zbog strogo graničenog broja polaznika osigurajte svoje mesto pozivom na: +381 60 60 222 90 ili +381 60 60 222 93

Tags: ombre obrve, iscrtavanja obrva, Hair stroke eyebrows

Leave a Reply

Copyright © 2024, Purebau trajna šminka. Developed by Animat studio.