Uspesi Drugog međunarodnog Purebeau permanent makeup workshopa na Balkanu

 

Beograd, po drugi put, bio prestonica industrije trajne šminke

Beograd je 11. i 12. februara, po drugi put, bio prestonica industrije trajne šminke! Tokom dva pomenuta dana odvijao se Drugi međunarodni Purebeau permanent makeup workshop na Balkanu, kada su 8 iskusnih Purebeau PMU umetnica i edukatorki delile svoje bogato znanje i iskustvo na neke od najatraktivnijih tema PMU industrije.


Rad uživo sa 4 Purebeau Elite Master trenera
 

Polaznici radionice bili su u prilici da se po prvi puta uživo upoznaju sa delom i radom nekih od najčuvenijih PMU umetnica današnjice, poput Viktoriye Rudko iz Ukrajine i Agnieszke Orlowske-Klode iz Irske – damama koje su dobro znane Purebeau ekspertskim krugovima po besprekornosti svoga rada.

Purebeau Elite Master treneri, Viktoriya i Agnieszka, provele su nas kroz majstorstva iscrtavanja obrva, eyelinera i usana, deleći savete i aktivno učestvujući u razgovoru sa polaznicima – kako tokom predavanja i demonstracije rada na modelu, tako i tokom izuzetno kreativnih pauza.

Ove dve dame su prikazale svoje metode koje su same osmislile i koje su se pokazale veoma efikasnim. Nesebično su delile tajne tehnika koje koriste a koje su ih i dovele u sam vrh evropskog i svetskog permanenta. Prisutni su bili oduševljeni činjenicom da za tretman u trajanju 45-60 minuta, Viktoriya Rudko stvara prelepe senzualne usne, ističući da je ključno da se klijent vrati svake godine zadovoljan.

Radionica je bila bogata za još dva Purebeau Elite Master trenera, poznata posebno PMU umetnicima regiona, kao i posetiocima prošlogodišnjeg Purebeau workshopa, a to su Betty Triantafillidi iz Grčke i Vesna Palurović iz Novog Sada, zastupnica Purebeau brenda za region i organizator celokupnog dešavanja.

Betty nas je kroz predavanje i rad na modelu upoznala sa PMU tehnikama iscrtavanja usana, dok je Vesna predstavila dve teme za kojima postoji naročito interesovanje u industriji – a to su prikrivanje nedostataka vlasišta mikropigmentacijom (MHS modern hair loss solutions) i demonstracija revolucionarnog Purebeau Fibroblast tretmana koji podrazumeva efikasan lifting kože i podizanje očnih kapaka bez hiruške intervencije!

 

Saveti i iskustva sjajnih Purebeau edukatora
 

O calligraph microblade tehnici, naročito popularnoj među klijentima, svoje izuzetno bogato iskustvo i znanje podelile su sjajne Purebeau edukatorke – Maja Panić iz Beograda i Selma Žrt iz Slovenije, dok je o uspesima kombinacije PMU i calligraph microblade tehnike svojim radom posvedočila je izuzetna Ana Novaković iz Beograda. 

 

Radionicu je zatvorilo predstavljanje iscrtavanja obrva u PMU tehnici, ali ovaj put u izvođenju Danijele Bunoze iz Hrvatske, nakon čega je usledila naročito vesela i svečana atmosfera dodele međunarodno priznatih sertifikata.

   


Budite najbolji u onom što radite uz Purebeau
 

Bilo je izuzetno zadovoljstvo družiti se sa divnim učesnicima, koji su pokazali ambicioznost prema znanju i kontinuiranom usavršavanju – ključnom za prave profesionalce ove industrije, kao i sjajnim predavačima koji su delili savete i predstavili najbolje i najvažnije teorije i prakse na osnovu svojih bogatih iskustava.

Za više informacija o novim Purebeau edukacijama u organizaciji Zirna Purebeau akademije trajne šminke, budite slobodni da nas kontaktirate putem kontakt obrasca, e-meila ili pozivom na: +381 60 60 222 90 ili +381 60 60 222 93, i postanite najbolji u onom što radite! 

Tags: workshop, Purebau, Trajna šminka

Leave a Reply

Copyright © 2024, Purebau trajna šminka. Developed by Animat studio.