Uspešno završen Prvi internacionalni Purebeau workshop na Balkanu

Učesnici Purebeau workshop-a

Sa PureBeauom ne postoje granice

U subotu, 15. oktobra, veoma uspešno je održan Prvi internacionalni PureBeau workshop na Balkanu. Bila je izuzetna čast predstaviti osnivača Purebeau kompanije, i jedno od najznačajnijih imena u industriji trajne šminke, gospodina Dirka Hundertmarka, koji nas je inspirisao svojim vizionarskim predavanjem o značaju Purebeau proizvoda, njihovom nenadmašnom kvalitetu i pouzdanosti u inžinjeringu, ali i o tome šta znači biti umetnik u oblasti trajne šminke, kao i o filozofiji prirodne lepote koja je jedan od osnovnih principa za koje se zalaže Purebeau brend.

Dirk Hundertmark prezentuje Purebau

Cilj Purebeau postavke rada je pružanje mogućnosti da jednim posebno dizajniranim i višestruko funkcionalnim Purebeau aparatom pružimo apsolutni maksimum klijentu pokrivajući najrazličitije oblasti primene. Pri tome, u svakom momentu, kako nam je poručio Hundertmark, ne smemo zaboraviti osnovni princip estetike Purebeaua – a to je prirodan izgled, odnosno prirodna lepota koja podrazumeva poštovanje harmonije prirodnih srazmera i simetričnosti. Purebeau permanent make-up ekspert ne slika lice i telo, već konturiše, pomažući prirodnim, onim najlepšim odlikama našeg lica i tela da iznesu svoj estetski maksimum.

Purebeau workshop sala i učesnici

Pored aposlutne savršenosti i funkcionalnost Purebeau aparata, gospodin Hundertmark je skrenuo posebnu pažnju na važnost rada sa pravim materijalima. Purebeau HiCon pigmenti za trajnu šminku u skladu su sa najstrožim zdrastvenim zahtevima i standarima Evropske Unije, i kao takvi poseduju sve neophodne sertifikate za rad, ključne za izgradnju poverenja u radu sa klijentima.

Devojka gleda Purebeau kartu pigmenata

„Nikada nismo imali žalbu na kvalitet rada sa našim materijalima“ – poručio je Hundertmark, ističući jednu od glavnih karakteristika Purebeau materijala kroz duhovito poređenje - „naši Purebeau pigmenti su vegani„ - što znači da su izrađeni na mineralnoj bazi bez teških metala. Prednost ovakvog sastava je višestruko dokazana - pigmenti ovog sastava ne sadrže čestice teških metala i ne smetaju klijentima koji imaju potrebe za medicinskim intervencijama poput MR snimanja.

Dirk Hundertmark i Vesna Palurovic na Purebeau wokrshopu

Kroz zajedničku prezentaciju gospodin Hundertmark sa gospođom Vesnom Palurović, Purebeau zastupnicom i Elite Master edukatorkom za teritoriju Balkana, razotkrivena je i magija kombinovanja boja Purebeau pigmenata za savršeno prirodan look i podeljeni su brojni izuzetno korisni saveti koji će naš rad voditi do najboljih rezultata.

Svakako, jedna od najsnažnijih poruka koje su inspirisale brojne dame u publici, koje sa nestrpljenjem očekuju da izgrade svoju karijeru u industriji trajne šminke, jeste da nam upravo Purebeau pomaže da se naš rad pretvori u vrhunsku umetnost - zahvaljujući iglama preciznosti najfinije patent olovke, kvalitetu materijala, ali i maksimalnoj brzini rada za koju moramo biti spremni i osposobljeni.

Vesna Palurovic i Betty Triantafillidi Purebeau wokrshop

Prisutne dame naročito su uživale su u prezentacijama praktičnog rada na modelima koje su oslikale najčešće kompleksne situacije u kojima se jedan ekspert u oblasti trajne šminke može naći. U pitanju je rad na obrvama na masnoj koži – koji nam je prezentovala gospođa Vesnom Palurović, kroz brojne savete, zasnovane na izuzetno bogatom iskustvu i znanju. Tretman na posebno zahtevnoj, masnoj koži uporebom 1 fine igle probudio je veliko interesovanje i bio je povod vrlo interaktivnom razgovoru sa publikom koja je iz prve ruke saznala neke od ključnih tajni umetnosti permanent make-upa.

Devojka na seminaru trajne šminke zapisuje

Gđa Vesna Palurović održala je i predavanje o tretmanu 3D usnama i primeni 3 nano igle kod pigmentisanja usana i iscrtavanja prirodne konture. Poseban akcenat bio je stavljen na liplight i tehniku senčenja, načine pomoću kojih možemo da se poigramo sa konturom usana za vizuelno punije usne, nakon čega je je usledila demonstracija na modelu sa suvom kožom čime je teorija uspešno predstavljena u praksi.

Trajna šminka usana na modelu

Sve o vrhunski uspešnoj 3D tehnici u radu na obrvama, i o tome kako postići realnu 3D obrvu kombinacijom svetla i senke i kakoupotrebom i ispravnim kombinovanjem više boja postići besprekoran prirodan look, saznali smo od sjajne Betty Triantafillidi, Purebeau zastupnice i vlasnice više Purebeau edukativnih centara i salona u Solunu, Atini  i Mikonosu, koja je kako kroz teorijsku prezentaciju tako i kroz praktičan rad otkrila polaznicima PureBeau workshopa neke od najvažnijih koraka na putu do savršenih rezultata.

Trajna šminka obrva na modelu

 

Nakon izuzetnog uspeha, prvog internacionalnog Purebeau workshopa na Balkanu, posebno nam je veliko zadovoljstvo najaviti novu radionicu koja će se održati u februaru, sa specijalnim gostima i vrhunskim predavačima u industriji trajne šminke, a to su ViktoriyaRudko Agnieszka Orlowska-Kloda.

Sa nestrpljenjem očekujemo novo druženje i iskreno se radujemo Vašim kreativnim rezultatima podstaknutim Purebeau edukacijama koje su tu da podele znanje, iskustvo i inspirišu na najviše standarde kvaliteta.

 

Leave a Reply

Copyright © 2023, Purebau trajna šminka. Developed by Animat studio.