Popust 30% - pigmenti za usne

Purebeau akcija

Povodom 20. rodjendana kompanije Purebeau, pigmenti za usne od 3ml sniženi su za 30%. Akcija traje do 20.5.2018 ili dok traju zalihe.

Uspesi na 30. Beogradskom sajmu kozmetike

Zirna, 30. sajam kozmetike

Ponovo smo se sjajno smo se družili ovog oktobra na nedavno održanom Sajmu kozmetike u Beogradu, gde smo tokom dva dana, tačnije 14. i 15. oktobra, održali predavanje i prezentaciju spektakularnog Fibroblast tretmana.

Purebeau Fibroblast tretman predstavljen sa velikom uspehom

Sjajno smo se družili ovog aprila na nedavno održanom Sajmu kozmetike u Beogradu, gde smo tokom dva dana, tačnije 8. i 9. aprila, održali prezentaciju spektakularnog Fibroblast tretmana. Prisutni su bili u mogućnosti da saznaju sve pojedinosti o inovativnom anti-aging tretmanu, kao i da prisustvuju izvođenju dva Fibroblast tretmana uživo i sami se uvere u izvanredne Fibroblast rezultate na primerima naših modela.

GO PRO! NAJTRAŽENIJE EDUKACIJE ZA PMU PROFESIONALCE

U susret divnom vremenu organizujemo fenomenalnu prolećnu akciju za edukacije permanent makeup profesionalaca koji žele u potpunosti da usavrše najfinije finese tehnika: puder obrve & stroke obrve koje su apsolutni hit u svom specifičnom načinu iscrtavanja obrva i savršenom rezultatu koje klijentkinje prosto obožavaju!

Uspesi Drugog međunarodnog Purebeau permanent makeup workshopa na Balkanu

Beograd je 11. i 12. februara, po drugi put, bio prestonica industrije trajne šminke! Tokom dva pomenuta dana odvijao se Drugi međunarodni Purebeau permanent makeup workshop na Balkanu, kada su 8 iskusnih Purebeau PMU umetnica i edukatorki delile svoje bogato znanje i iskustvo na neke od najatraktivnijih tema PMU industrije.

Uspešno završen Prvi internacionalni Purebeau workshop na Balkanu

Učesnici Purebeau workshop-a

U subotu, 15. oktobra, veoma uspešno je održan Prvi internacionalni PureBeau workshop na Balkanu. Bila je izuzetna čast predstaviti osnivača Purebeau kompanije, i jedno od najznačajnijih imena u industriji trajne šminke, gospodina Dirka Hundertmarka, koji nas je inspirisao svojim vizionarskim predavanjem o značaju Purebeau proizvoda, njihovom nenadmašnom kvalitetu i pouzdanosti u inžinjeringu

Zirna tim predstavio je Purebeau na 28. Sajmu kozmetike

Purebeau materijal i edukator na sajmu kozmetike

28. Međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja održaj je 8. i 9. oktobra na Beogradskom sajmu u Hali 2. I ovaj put pod nazivom „Dodir Pariza“ pružio nam je dva dana uživanja u lepoti.

Work Shop Trajne Šminke u Zagrebu

1. Work Shop Trajne Šminke u Zagrebu !

U suradnji sa Purebeau- Berlin zastupnikom za područje ex YU, poduzećem Zirna d.o.o iz Novog Sada, organiziramo seminar-Work Shop 21.05.2016. u Zagrebu:


Datum: subota 21.05.2016., 11-16h

PRIJE I POSLIJE PUREBEAU MAKE-UP


Purebeau je suptilna i vješto upotrebljena visoka tehnologija, boje/kompozicije i stručnosti koja otvara sve mogućnosti. Purebeau propagira pigmentaciju koja će naglasiti prirodne linije, te na taj način iskoristiti sve atribute klijenta pri postizanju prirodno lijepog izgleda.

Zirna Purebeau academy

Zirna Purebeau Academy predstavlja prvu akademiju za permanentni make-up na Balkanu, na kojoj po završetku obuke polaznici dobijaju međunarodno priznate sertifikate, kao i podršku i savetovanje u Vašem budućem samostalnom radu.

Copyright © 2024, Purebau trajna šminka. Developed by Animat studio.